Toro introduceert Power Plex™

Toro introduceert Power Plex™

40 V Max Lithium-ion producten met een extra lange garantie van 3 jaar.

Steeds meer consumenten waarderen de voordelen van de accu aangedreven tuinmachines. Minder stank en lawaai. Nagenoeg geen onderhoud en de mogelijkheid om met 1 accu verschillende producten aan te drijven.

Daarom mag u van Toro, met honderd jaar ervaring,  verwachten dat zij ook duurzame en innovatieve lithium-ion tuinwerktuigen zullen introduceren die uitermate comfortabel in gebruik zijn. De nieuwe productlijn bestaat uit een vijftal producten (trimmer, bosmaaier, zaag, heggenschaar en bladblazer). Drie van de vijf producten van de PowerPlex lijn hebben een borstel loze motor en zijn stuk voor stuk duurzaam geproduceerd. Deze duurzaamheid wordt onderstreept met een garantie van 3 jaar op de machines.

De Power Plex werktuigen nemen u veel werk uit handen en kunnen veel tijd besparen. Onze accu’s hebben een groot uithoudingsvermogen (looptijd 60 minuten afhankelijk van het product) en kunnen snel opgeladen worden. De T90 accu kan in amper 60 minuten opgeladen worden. Er is keuze uit een 2,5 Amp-uur accu of een 5,0 versie. De accu’s zijn voorzien van een USB aansluiting voor het opladen van kleine apparaten.

De PowerPlex lithium-ion tuinwerktuigen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief