Nieuw: DEWALT ® 18V heggenschaar.

Nieuw: DEWALT ® 18V heggenschaar.

DEWALT® introduceert de DCM563P1 18V heggenschaar. De nieuwste toevoeging aan het snoerloze tuinassortiment voor tuinprofessionals, naast de bestaande snoerloze grastrimmer en bladblazer.

De heggenschaar bevestigt de gekende reputatie van DEWALT voor uitstekende duurzaamheid, schokbestendigheid en betrouwbaarheid. Het product is compact, ergonomisch, evenwichtig en licht (3,4 kg). Wat zorgt voor een geringe belasting van de armen. De heggenschaar is makkelijker te manoeuvreren bij het snoeien van overwoekerde en moeilijk te bereiken stukken of bij kleinere opknapklusjes. De ergonomische handgreep, biedt extra comfort voor gebruik in verschillende richtingen.
De DCM563P1 wordt aangedreven door een XR 5.0Ah 18V lithium-ion accu, volledig compatibel met het bestaande XR 18V lithium-ion accuplatform. De 55cm geharde, laser gesneden Dual-action zaagbladen met 19mm mes opening blijven langdurig scherp en duurzaam. De heggenschaar is vibratie-bestendig en heeft een lange werktijd tot 75 minuten (afhankelijk van de toepassing). De variabele trekschakelaar zorgt voor maximale controle en flexibiliteit, dit samen met de stille werking maakt gereedschap ideaal voor professionele gebruikers.

Birger De Geeter: “De nieuwe 18V heggenschaar met XR®-lithium-ion accu beantwoordt de nood van professionele gebruikers naar licht en compact gereedschap dat goede prestaties combineert met het nodige vermogen om de klus te klaren. De DCM563P1 scoort goed op al deze punten, en is daarbovenop volledig compatibel met het bestaande XR 18V lithium-ion accuplatform van DeWALT.”
3 jaar garantie is beschikbaar bij registratie

DeWALT DCM563P1 heggenschaar - kenmerken in een oogopslag:
•    Compact, draagbaar en licht (3,4 kg) voor een maximale productiviteit en geringe belasting van de armen
•    Tot 75 minuten vermogen per laadbeurt met de 18V XR 5.0Ah lithium-ion accu (dit kan variëren, afhankelijk van de toepassing)
•    Langere levensduur en lasergesneden blad van 55 cm uit gehard staal met Dual-Action en een mes opening van 19 mm
•    Zeer duurzaam en impactbestendig dankzij de Xenoy TM behuizing 
•    Verstelbare en ergonomische handgreep biedt optimale controle 
•    Stillere output - ideaal voor klussen in kleine ruimtes en residentiële buurten
•    Variabele trekschakelaar om het vermogen af te stellen op de uit te voeren klus

Prijzen en beschikbaarheid
De adviesprijs van de DCM563P1 18V heggenschaar van DeWALT bedraagt 249 EUR exclusief btw

Reactie toevoegen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief