Kersten, de referentie in veeg- en borstelmachines

Kersten, de referentie in veeg- en borstelmachines

ADVERTORIAL

De Kersten K-Line werktuigdragers met enkele as zijn dankzij een breed scala aan mogelijke werktuigen breed inzetbaar (onkruidborstel, onkruidbrander, veegmachine, sneeuwschuif, zoutstrooier, maaibalk, …)

De firma Kersten werd in 1918 in Rees Duitsland opgericht. Alles begon met de handel en het onderhoud van landbouwmachines. Halfweg de jaren 60 werd het vervaardigen van ijzeren onderdelen voor de industrie opgestart. In 1986 begon Kersten met het vervaardigen van aanbouwmachines voor zitmaaiers en éénassers. Het huidige programma omvat veegmachines, onkruidborstels, klepelmaaiers, bladblazers en –zuigers, bodemfrezen en sneeuwschuiven. Al deze machines worden zowel als aanbouwapparaten als zelfrijdend vervaardigd. Het éénasser segment heeft een programma van 3,7 kW (5,5 Pk) tot 13,4 kW (18 Pk). De machines worden vervaardigd met de modernste machines zoals lasrobotten, CNC gestuurde bewerkingsmachines, draaimachines en zetbanken. Alle machines worden volgens de nieuwste wetgevingen gepoedercoat.

Kwaliteit en service vallen samen

Als u geïnteresseerd bent in veeg- en borstelmachines, bent u bij Wim van Breda BV op de juiste plek. Wim van Breda BV biedt u het gehele programma Kersten machines voor: vegen, onkruid verwijderen, winter service, maaien en grondbewerking. Kersten is één van de toonaangevende aanbieders op het gebied van veeg- en borstelmachines.

Voor meer informatie:

Wim van Breda BV
Oudenhof 14
4191 NW Geldermalsen
0345- 58 50 50
wimvanbreda@wimvanbreda.nl
www.wimvanbreda.nl

Reactie toevoegen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief