Groene Markt Special 2017

Groene Markt Special 2017

De speciale uitgave van Groene Markt staat vanaf nu online.

In deze special onder meer uitgebreid aandacht voor de beurs GroenTechniek Holland 2017 die 12-14 september wordt gehouden in Biddinghuizen.
Hierin informeren MTD, H.H. Services, Viking, Ferris, Stiga, Opel, Milati, D.B. van der Horst, GVG Oliehandel, Stihl, Makita, Honda en Motor Snelco over de actuele ontwikkelingen en noviteiten binnen de branche en over wat zij voor u kunnen betekenen in de dagelijkse praktijk.

Blader nu zelf door de Groene Markt Special als de voorbereiding op uw beursbezoek.

In februari 2018 verschijnt weer de bekende Groene Markt Jaargids.
Het is het enige vakkennisplatform voor de tuinmachinehandel en professionele eindgebruikers van tuinmachines. Zoals bekend vinden de tuinmachinehandel, tuinspecialisten en tuincentra, doe-het-zelf- en ijzerwarenzaken met tuinassortiment, hoveniers, gemeenten en groenvoorzieners een overzicht van portretten van importeurs en fabrikanten, het laatste product nieuws en de actuele  overzichtstabellen van tuinmachines met alle relevante specs. 
Wilt u zich hierover meer informatie? Wilt u kosteloos worden opgenomen in de tabellen? Neem dan contact op met de redactie via tel. +31 (0)73 503 88 32 of mail: groenemarkt@plancommunicatie.nl.

Wilt u meer informatie over de commerciële mogelijkheden? Gebruik dan de link: Advertentieruimte of bel +31(0)73 503 35 44. 
Kijk
hier voor de Jaargids Groene Markt 2017. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief