Bosta een begrip in de markt voor complete beregeningssystemen en druppelbevloeiing.

Bosta een begrip in de markt voor complete beregeningssystemen en druppelbevloeiing.

Al meer dan 70 jaar is Bosta een begrip in de markt voor complete beregeningssystemen en druppelbevloeiing. Of het nu gaat om de professionele land- en tuinbouw, (sport)parken of openbare en particuliere tuinen, ieder denkbaar irrigatieproject kan met onze producten gerealiseerd worden. Van de bekende merken in de markt of onze uitstekende, gunstige eigen merken: aan u de keus.

We ondersteunen onze klanten graag in het groeiproces van hun bedrijf. We hebben bijvoorbeeld een stappenplan voor het aanleggen van een basis tuinberegening en werken we aan een speciale irrigatiecatalogus, om het overzicht voor nu nog duidelijker en gemakkelijker te maken. 

Deze en veel meer informatie vindt u in onze webshop, www.bosta.nl. Hier bestelt u ook 24/7 alle producten voor het installeren van (drink)waterleidingen, mestafvoer, stalverwarming en biogasinstallaties. Gemakkelijk, compleet en snel geleverd bij u of uw project.

Hebben we uw interesse kunnen wekken? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Dat kan telefonisch via 0413-323 929 of via mail. We geven u graag persoonlijk advies!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief